Logo Vught
Vaststelling bestemmingsplan ‘St.-Michielsgestelseweg ong.’,Vught

De gemeenteraad van Vught heeft op 23 april 2015 het bestemmingsplan ‘St.-Michielsgestelseweg ong.’ ongewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Vught, sectie C, nummer 2247 (gedeeltelijk). Middels dit bestemmingsplan wordt de bouw van twee Ruimte voor Ruimtewoningen mogelijk gemaakt. Daarnaast is in het bestemmingsplan een landschappelijke inpassing opgenomen voor de inrichting van het terrein.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 14 mei tot en met woensdag 24 juni 2015. U kunt in deze periode de stukken op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. Het plan is ook te zien via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0865.bgBPMichielsgweg-VG01).

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan een belanghebbende tot en met 24 juni 2015 beroep instellen. Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval:

uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht,

de redenen van het beroep en uw handtekening.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 25 juni 2015. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Naar boven