Logo Koggenland
Vastgestelde wijzigingsplannen Bobeldijk 88, Berkhout en Spierdijkerweg 94, Spierdijk, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken bekend dat zij op 8 januari 2015 de volgende wijzigingsplannen hebben vastgesteld:

  • Wijzigingsplan Bobeldijk 88, Berkhout: met dit plan is de maatschappelijke bestemming van het perceel Bobeldijk 88 gewijzigd in Wonen.

  • Wijzigingsplan Spierdijkerweg 94, Spierdijk: met dit plan is de agrarische bestemming van het perceel Spierdijkerweg 94 gewijzigd in de bestemming Bedrijf (categorie 1 en 2).

    Tegen de ontwerpwijzigingsplannen zijn geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage

Betreffende vastgestelde wijzigingsplannen liggen met ingang van 26 januari t/m 8 maart 2015 (6 weken) ter inzage. De plannen zijn digitaal te vinden op de gemeentelijke website: www.koggenland.nl / wonen en werken / ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’. U kunt ze bovendien digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De identificatienummers zijn: NL.IMRO.1598.WPLGBobeldijk88-va01 resp. NL.IMRO.1598.WPLGSpierdijkerw94-va01.

Ook is er de mogelijkheid om de plannen in te zien op het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen & Milieu (tijdens openingstijden).

Beroepsmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

De plannen treden in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

Inhoud beroepschrift

Een beroepschrift moet aan de volgende eisen voldoen:

Het beroepschrift moet ondertekend zijn;

De naam en het adres van de indiener moet zijn vermeld;

De datum;

Een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

De reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Naar boven