Logo Zuidplas
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Hitland 2015’ te Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hitland 2015’ te Nieuwerkerk aan den IJssel met ingang van donderdag 7 mei 2015 ter inzage ligt.

Inhoud plan

Het ontwerpbestemmingsplan is vooral conserverend van aard. Dat betekent dat de bestaande situatie wordt vastgelegd voor zover deze legaal is gerealiseerd. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan aangepast aan de huidige wettelijk geldende regels voor bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding (plankaart), regels en gaat vergezeld van een toelichting.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 7 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpHitland2015-Ow01). Via www.zuidplas.nl kunt u de stukken ook inzien als pdf-bestand.

Zienswijze(n)

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen U kunt uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel. (0180) 639 962. Let op: u kunt alléén beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan indienen, als u tijdig een zienswijze indient.

Naar boven