Logo Waddinxveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bentwoud’, Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend te hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Bentwoud’. Het plangebied is gelegen in polder Achterof ten noorden van de Maaltocht en ten westen van de Eerste Tocht. Tevens is een schuur bij Noordeinde 130 opgenomen. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen we naar de verbeelding bij het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan ‘Bentwoud’ vervangt voor dit plangebied het thans geldende bestemmingsplan Waddinxveen Noord-West. Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld met als doel natuur en recreatie mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan volgt op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Bentwoud’. Het voorontwerp heeft vanaf 12 februari tot en met 25 maart 2015 ter inzage gelegen. De ingekomen reacties op het voorontwerpbestemmingsplan hebben geleid tot wijzigingen in de toelichting. De lijst van wijzigingen is opgenomen in de beschouwing van de reacties op het voorontwerpbestemmingsplan.

Zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bentwoud’ is met ingang van donderdag 7 mei tot en met 17 juni 2015 in te zien bij de Publieksbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen (voor openingstijden zie www.waddinxveen.nl). Tevens is het plan als pdf raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl, en via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0627.bpBentwoud-0301).

Gedurende de gehele termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met de heer D. Koppenaal van de Afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0182

College van burgemeester en wethouders,

Waddinxveen, 6 mei 2015

Naar boven