Logo Werkendam
Kennisgeving ontwerpbeschikking omgevingsvergunning 1e fase te verlenen voor het realiseren van een kleinschalig hondenpension op het perceel Voogdwerfschesteeg 2 te Hank, Werkendam

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), van plan zijn omgevingsvergunning 1e fase te verlenen voor het realiseren van een kleinschalig hondenpension op het perceel Voogdwerfschesteeg 2 te Hank. Het verzoek betreft de volgende activiteiten:

Handelen strijdig met regels RO: realiseren van een kleinschalig hondenpension

De raad van de gemeente Werkendam heeft op 28 juni 2011 besloten, onder voorwaarden, een ‘algemene verklaring van geen bedenkingen’ af te geven voor die aanvragen om omgevingsvergunning waarbij met toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt afgeweken van het bestemmingsplan.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 8 mei 2015 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij het Service centrum in het gemeentehuis te Werkendam. Voor het inzien van de stukken wordt u verzocht een afspraak te maken op www.werkendam.nl. Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen. Bel hiervoor tijdens kantooruren naar 0183-507200.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 16, 4250 DA Werkendam. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met de heer Dirksen die bereikbaar is op 0183-507320 of per e-mail ed.dirksen@werkendam.nl.

Wij maken u erop attent dat beroep aantekenen tegen de uiteindelijke beschikking alleen mogelijk is als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbend is.

Naar boven