Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan ‘Ederveen, Schras (verplaatsing tennisvelden)’, Ede

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ederveen, Schras (verplaatsing tennisvelden)’, met nummer NL.IMRO.0228.BP2014EDRV0003-0201, in Ederveen en de daarbij behorende stukken van donderdag 7 mei tot en met woensdag 17 juni 2015 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied van het bestemmingsplan Ederveen, Schras (verplaatsing tennisvelden) kan als volgt worden omschreven:

  • de noordzijde grenst direct aan de Schras;

  • de oostzijde grenst direct aan de bestaande voetbalvelden;

  • de zuid- en westzijde grenzen aan het agrarisch buitengebied;

Het plan maakt de verplaatsing van de huidige tennisvelden mogelijk naar een locatie direct ten westen van de voetbalvelden.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Wesley Scheffer, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 881.

Ede, 06 mei 2015

Naar boven