Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Citroenvlinder, Geldrop-Mierlo

Voor:

oprichten zes woningen

Locatie:

Citroenvlinder 25 – 31 en Koolwitje 13 en 15 in Mierlo

Activiteiten:

–bouwen

 

–planologisch strijdig gebruik

 

–inrit/uitweg

Zaaknummer:

20140699

Datum besluit:

23 april 2015

Datum verzending:

24 april 2015

   

Voor:

oprichten woonhuis

Locatie:

Broekstraat 32 in Mierlo

Activiteiten:

–bouwen

 

–planologisch strijdig gebruik

Zaaknummer:

20140764

Datum besluit:

28 april 2015

Datum verzending:

29 april 2015

De hierboven genoemde ontwerpbeschikkingen en de overige relevante stukken liggen vanaf de dag na publicatie voor een periode van zes weken ter inzage. Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken via de website www.geldrop-mierlo.nl of telefonisch met het cluster Vergunningen van de afdeling Publiekszaken, bereikbaar via telefoonnummer 14 040.

Het besluit is ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder binnen zes weken met ingang van de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd zienswijzen indienen bij burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA, Geldrop. Een zienswijze moet worden ondertekend, gedateerd en bevat naam en adres van de indiener, een omschrijving van het voorgenomen besluit en moet de gronden van de zienswijze bevatten. In de periode van ter inzage legging kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend.

Wij maken u erop attent, dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven