Logo Sluis
Ontwerpbestemmingsplan ‘3e herziening bestemmingsplan Buitengebied Sluis (ontwikkelingen strand – fase 2)’, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan '3e herziening bestemmingsplan Buitengebied Sluis (ontwikkelingen strand – fase 2)' ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het strand voor het mogelijk maken van 30 strandslaaphuisjes.

Het ontwerpbestemmingsplan '3e herziening bestemmingsplan Buitengebied Sluis (ontwikkelingen strand – fase 2)' voorziet in de juridisch planologische regeling daarvan en vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan 'Buitengebied Sluis'.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt met ingang van 7 mei 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC) Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl: met planidentificatie: (NL.IMRO.1714.2eherzbpbui14-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw M. Rabaut van de afdeling Beleid en Beheer of mevrouw A. de Feijter van de afdeling Externe dienstverlening, tel. 140117.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan '3e herziening bestemmingsplan Buitengebied Sluis (ontwikkelingen strand – fase 2)' op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw M. Rabaut van de afdeling Beleid en Beheer of mevrouw A. de Feijter van de afdeling Externe dienstverlening via telefoonnummer 0117 – 457 000.

Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Het college van burgemeester en Wethouders van Sluis brengt tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens is om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan '3e herziening bestemmingsplan Buitengebied Sluis (ontwikkelingen strand – fase 2)' de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Oostburg, 6 mei 2015

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, A.M.M. Jetten, burgemeester

S.I. de Kievit – Minnaert, secretaris

Naar boven