Logo Olst-Wijhe
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Rijksstraatweg 12a, Olst’, Olst-Wijhe

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 20 april 2015 het bestemmingsplan “Rijksstraatweg 12a, Olst” gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan geldt voor de locatie Rijksstraatweg 12a te Olst. Het betreffende perceel is kadastraal bekend als: gemeente Olst, sectie F, nummer 5084. Het bestemmingsplan maakt de vestiging van een hoveniersbedrijf ter plaatse mogelijk. Op het ontwerpbestemmingplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Bij de vaststelling heeft de gemeenteraad ambtshalve onderstaande wijzigingen aangebracht:

Regels:

  • De bestemming is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan beperkt tot enkel een hoveniersbedrijf.

Verbeelding:

  • Het bestemmingsvlak is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan verkleind tot het bestaande bebouwde en verharde oppervlak.

Het bestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2014001007.0301, ligt van 14 mei 2015 tot en met 24 juni 2015 ter inzage en is digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl. Het plan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ook ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b).

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door:

  • diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het plan heeft aangebracht.

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende, gedurende de beroepstermijn, een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven