Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Ontwerpomgevingsvergunning Amsterdamsestraatweg 20, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 21 april 2015 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. De verklaring heeft betrekking op een ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van 26 appartementen op het perceel Amsterdamsestraatweg 20 in Halfweg.

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpomgevingsvergunning, inclusief het ontwerpbesluit tot het op grond van de Wet geluidhinder vaststellen van een hogere geluidswaarde van 64 dB voor wegverkeerslawaai en 63 dB voor railverkeerslawaai liggen met de bijbehorende stukken van 7 mei tot en met 17 juni 2015 ter visie bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg en zijn daarnaast te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenking en/of de ontwerpomgevingsvergunning, inclusief het ontwerpbesluit tot het vaststellen van de genoemde hogere geluidswaarden. Zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning, inclusief het vaststellen van de hogere geluidswaarden, moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Over het indienen van een mondelinge zienswijze kan een telefonische afspraak worden gemaakt met de heer P.J. Oud, 020-4079000 (ontwerpomgevingsvergunning) en mevrouw A.J. Kuijper, 020-4079000 (ontwerpverklaring van geen bedenkingen).

6 mei 2015

Naar boven