Logo Loppersum
Vastgesteld bestemmingsplan Stadsweg 92 te Garrelsweer, Loppersum

Ter inzage legging vastgesteld bestemmingsplan Stadsweg 92 te Garrelsweer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Loppersum op 20 april 2015 het bestemmingsplan Stadsweg 92 Garrelsweer heeft vastgesteld en dat het vastgestelde bestemmingsplan van 6 mei 2015 tot 18 juni 2015 ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Stadsweg 92 Garrelsweer biedt een juridische regeling waarmee de bestaande maatschappelijke bestemming van de voormalige basisschool omgezet wordt in een woonbestemming, zodat het pand en het perceel voor wonen gebruikt kan worden.

Het bestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de inzagetermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Daarnaast kunnen belanghebbenden tijdens deze periode beroep instellen tegen de door de raad bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum

Naar boven