Ontwerpstructuurvisie“Emmen, Zonneakkers” en inloopavond
Logo Emmen
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat het ontwerp van de structuurvisie “Emmen, Zonneakkers” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2015005-S501” vanaf 8 mei 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
Doel van de structuurvisie is het faciliteren van initiatieven om duurzame energie via zonneakkers op te wekken. De structuurvisie geeft antwoord op de vraag waar en onder welke voorwaarden binnen de gemeente zonneakkers aangelegd mogen worden . Voorwaarden zijn onder andere de balans met het afzetgebied en de ruimtelijke inpassing.
Op afspraak kunt u het ontwerp van de structuurvisie met onderliggende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel.: 14 0591.
Het ontwerp van de structuurvisie en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 17350-2015. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
De gemeente Emmen organiseert tevens een inloopavond over de structuurvisie. U bent welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur op maandag 18 mei bij hotel Emmen Van der Valk, Verlengde Herendijk 50 te Nieuw-Amsterdam:
Tijdens de inloopavond kunt u de structuurvisie inzien en hierover vragen stellen. Ook is er gelegenheid om mondeling of schriftelijk uw zienswijze kenbaar te maken.
Emmen, 28 april 2015
burgemeester en wethouders van Emmen,
de wnd. gemeentesecretaris, A.A.W.M. Disch
de burgemeester, C. Bijl
Naar boven