Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbesluiten ‘Kanaalweg 107 te Smilde’, Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 7 mei 2015 gedurende zes weken drie ontwerpbesluiten met betrekking tot Kanaalweg 107 te Smilde ter inzage liggen:

  • 1. ontwerp bestemmingsplan “Kanaalweg 107 te Smilde” met IMRO-code NL.IMRO.1731.VerplKnlwg107SM-ONO1

  • 2. ontwerp omgevingsvergunning Kanaalweg 107 te Smilde

  • 3. ontwerp besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

De aanleiding voor de wijziging van het bestemmingsplan is het verzoek voor het verplaatsen van het agrarisch bedrijf naar de achterzijde van het huidige perceel aan de Grietmanswijk, waarbij tevens uitbreiding plaatsvindt van het pluimveebedrijf. Op het te saneren perceel zullen de bedrijfswoningen planologisch gewijzigd worden naar burgerwoningen en ten westen van dit perceel zullen een tweetal nieuwe woonbestemmingen worden gerealiseerd.

De ontwerpbesluiten en de behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Actueel’ -> ‘Bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het inspraakformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Daarnaast kunt u een reactie op papier sturen aan de gemeenteraad, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer C. Abma van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 94 09, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven