Logo Rotterdam
Bestemmingsplan ‘Schieveen woningen Oude Bovendijk’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 8 mei 2015 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 18 juni 2015) het ontwerpbestemmingsplan "Schieveen woningen Oude Bovendijk” (NL.IMRO.0599.BP2065SchieveenWOB-) met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 029.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridisch planologische regeling voor de woningen aan de Oude Bovendijk en de Hofweg. Het plan voegt extra woonkavels toe ten opzichte van de huidige situatie en daarnaast is sprake van herontwikkeling van een aantal locaties met bestaande bebouwing.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van Stadsontwikkeling, Wilhelminakade179 te Rotterdam. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010 4895241.

Rotterdam, 6 mei 2015

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen, P.W. Verhoeven Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

Naar boven