Voorbereidingsbesluit plangebied Recreatiepark De Kanthoeve Bakel
Logo Gemert-Bakel
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad van de gemeente Gemert-Bakel op 30 april 2015 het voorbereidingsbesluit plangebied Recreatiepark De Kanthoeve in Bakel, plaatselijk bekend adres Nuijeneind 24 in Bakel, als bedoeld in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, heeft vastgesteld. Het plangebied Recreatiepark De Kanthoeve wordt begrensd door de bijhorende plantekening zoals deze te vinden is op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Voor het recreatiepark De Kanthoeve geldt het bestemmingsplan Buitengebied 1998. Het gebied kent daarbij een recreatieve bestemming. De recreatieverblijven in het plangebied worden veelal strijdig gebruikt voor de functie permanente bewoning en huisvesting van arbeidsmigranten. Het bestemmingsplan is sterk verouderd en dient te worden herzien.
De procedure van het bestemmingsplan van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening wordt opgestart. In de voorbereidingstijd wordt bezien of er mogelijkheden bestaan om naast recreatie andere bestemmingen mogelijk en wenselijk zijn.
Stukken inzien
Het voorbereidingsbesluit inzien kan op www.ruimtelijkeplannen.nl. De plancode is NL.IMRO.1652.VBkanthoeve-VA01 . Ook liggen de stukken met ingang van 30 april 2015 zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Denk aan het maken van een afspraak.
Het besluit treedt direct na bekendmaking in werking. Volgens de Algemene wet bestuursrecht kan tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep worden ingesteld.
Gemert, 30 april 2015
Naar boven