Logo Franekeradeel
Verleende omgevingsvergunning Kleasterwei 7 te Tzummarum, Franekeradeel

Wij hebben op 28 april 2015 de volgende omgevingsvergunning verleend (uitgebreide procedure):

  • Kleasterwei 7, 8851 GP Tzummarum: Het bouwen van een loods aan de bestaande stal en het veranderen van een inrichting (uitbreiden bedrijfsactiviteiten) (registratienummer: O-2013-0028).

Heeft u vragen?

Voor informatie over de aanvraag of de procedure kunt u bellen met de afdeling Ruimte (telefoonnummer: 14 0517). Dit kan op werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur.

U kunt deze vergunning bekijken

Dat kan bij het loket van de afdeling Ruimte (gemeentehuis) aan de Harlingerweg 18 in Franeker. U kunt de vergunning bekijken op werkdagen tussen 8:30 en 12:00 uur (op woensdag tot 16:30 uur).

Bent u het niet eens met een besluit over een vergunning?

Dan kunt u in beroep gaan. Doet u dat binnen zes weken na de datum van het besluit (verzenddatum). U stuurt uw beroepschrift naar:

Rechtbank Noord Nederland

Afdeling bestuursrecht

Postbus 150

9700 AD Groningen

In uw beroepschrift staat in ieder geval uw naam en adres, de datum, (een kopie van) het besluit waar u het niet mee eens bent en waarom u het niet eens bent met dit besluit. U moet het beroepschrift ook ondertekenen.

Wilt u dat het besluit niet meteen ingaat?

Dan kunt u om een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de rechtbank. Dit is een voorlopige beslissing om een bepaalde handeling uit te stellen of juist door te laten gaan. Dit kan alleen als u al een beroepschrift heeft ingediend.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Rechtbank Noord Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD GRONINGEN.

Naar boven