Logo Gorinchem
Voorbereidingsbesluit ‘Groote Haar’, Gorinchem

NL.IMRO.0512.VB2015152-4001

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 23 april 2015 heeft verklaard, voor het toekomstige bedrijventerrein “Groote Haar” een wijziging van het bestemmingsplan voor te bereiden.

Tijdens de werkingsduur van dit voorbereidingsbesluit kunnen aanvragen om omgevingsvergunning worden aangehouden. Daarnaast bevat het voorbereidingsbesluit een verbod tot het wijzigen van het gebruik van gronden en opstallen.

Het gebied (4205) waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, wordt ongeveer begrensd door:

  • aan de westzijde de snelweg A27;

  • aan de noordzijde het buitengebied;

  • aan de zuidzijde de Haarweg;

  • aan de oostzijde het buitengebied;

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening en is de raadplegen via: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0512.VB2015152-4001.

Het voorbereidingsbesluit kan ook elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 in Gorinchem.

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt op 5 mei 2015 in werking. Het besluit vervalt indien niet binnen één jaar een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Het besluit vervalt tevens wanneer het bestemmingsplan waarvoor dit besluit is genomen in werking is getreden.

Bezwaar/beroep

Op grond van artikel 8:5, lid 1 juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht is het niet mogelijk tegen het voorbereidingsbesluit bezwaar/beroep in te dienen.

Gorinchem, 4 mei 2015

Naar boven