Sondel, Jacobus Boomsmastraat 62: vastgesteld wijzigingsplan (PV 20140043)
Logo De Friese Meren
Burgemeester en wethouders van De Friese Meren maken bekend dat zij ongewijzigd hebben vastgesteld:
  • het 45e wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1, onder a, Wro van het bestemmingsplan 'Herziening bestemmingsplan Buitengebied 2004' op de locatie Jacobus Boomsmastraat 62 te Sondel.
Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 1 mei 2015 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage op het gemeentehuis te Joure, Herema State 1 en op de servicepunten Dubbelstraat 1 te Balk en Vissersburen 88 te Lemmer. Tevens is het plan te raadplegen via de website www.defriesemeren.nl. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende, welke redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.
Naar boven