Logo Muiden
Omgevingsvergunning Googweg 1 te Muiderberg, Muiden

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Muiden maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3º van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Googweg 1 te Muiderberg. Het ontwerpbesluit heeft betrekking op de sloop van een bestaand bijgebouw en het realiseren van 4 hotelkamers ten behoeve van hotel-restaurant Het Rechthuis.

Zienswijze

Het ontwerpbesluit en de bijlagen liggen vanaf 17 januari 2015 gedurende zes weken tijdens de openingstijden in het gemeentehuis ter inzage. Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Een zienswijze is een reactie op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Muiden, Postbus 3, 1398 ZG Muiden

Als u het besluit en de stukken wilt inzien buiten de openingstijden of als u mondeling een zienswijze wilt indienen, dan kunt u daarvoor een afspraak maken. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en als men belanghebbende is.

Naar boven