Logo Diemen
Ontwerpomgevingsvergunning voor de bouw van een laad- en losruimte aan het Diemerplein 18 te Diemen

Het college van burgemeester en wethouders van Diemen is voornemens met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan “Centrum” voor het bouwen van een laad- en losruimte aan de achterzijde van de supermarkt op het perceel Diemerplein 18 te Diemen.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 1 mei tot en met 11 juni ter inzage in het gemeentehuis. Ook is het plan in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.OVDiemerplein18-OW01

Een ieder kan gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 191, 1110 AD te Diemen.

Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week voor het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met het team Ruimtelijk Beleid, bereikbaar via telefoonnummer (020) 31 44 888.

Naar boven