Logo Veenendaal
Onherroepelijk wijzigingsplan ‘Rik Valkenburgstraat’, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat het wijzigingsplan “Rik Valkenburgstraat” met ingang van 15 april 2015 onherroepelijk in werking is getreden.

Tegen het wijzigingsplan was beroep aangetekend en een verzoek om voorlopige voorziening ingediend. Zowel het verzoek om voorlopige voorziening als het ingediende beroep zijn niet ontvankelijk verklaard. Tegen de uitspraak op het beroep is geen verzet gedaan.

Het onherroepelijke wijzigingsplan ligt voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is op de volgende tijden geopend:

  • maandag van 17.00 – 20.00 uur;

  • dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur en;

  • op donderdagen is de balie geopend van 09.00 – 20.00 uur.

Website

Het onherroepelijke wijzigingsplan is beschikbaar en raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ruimtelijke plan via de landelijke website is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies.

Geen mogelijkheid van bezwaar of beroep

Het indienen van bezwaar of het instellen van beroep tegen het onherroepelijke wijzigingsplan is niet meer mogelijk.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het plan kunt u contact opnemen met de heer G. Drost van de afdeling Wonen en Leven, team Ruimtelijke Ordening en Bouwen, telefoonnummer (0318) 538 538.

Naar boven