Gewijzigd vastgestelde omgevingsvergunning Heurntjesweg 1
Logo Winterswijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat er op vrijdag 23 april 2015 een omgevingsvergunning is verleend voor het perceel Heurntjesweg 1 te Winterswijk.
Inhoud en ligging
De omgevingsvergunning ‘Heurntjesweg 1’ heeft betrekking op de volgende onderdelen:
  • bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);
  • afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1 onder c en artikel 2.12, lid 1 onder a, 3° Wabo).
De omgevingsvergunning betreft het verbouwen en uitbreiden van de woonboerderij op het perceel Heurntjesweg 1 te Winterswijk Miste. Tevens wordt het bouwvlak gewijzigd in verband met de gewenste situering van bijbehorende bouwwerken. Ook wordt er in de directe omgeving natuur aangelegd. Ten opzichte van het ontwerp is het plan op een klein onderdeel gewijzigd. Naast de in het ontwerp genoemde natuur, wordt er ook nog een poel aangelegd in de directe omgeving.
Ter inzage
Het besluit ligt vanaf woensdag 29 april 2015 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. De vergunning is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.OV1501BGHEURNTJES1-VA01.
Beroepstermijn
Met ingang van donderdag 30 april 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015 kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht beroep instellen tegen het besluit bij de Rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht kan een ieder, gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep instellen. Ingeval van onverwijlde spoed kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter (Rechtbank Gelderland, t.a.v. voorzieningenrechter, Postbus 9030 EM Arnhem). Het besluit treedt op donderdag11 juni 2015 in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven