Logo Amsterdam
Ontwerpbestemmingsplan Oosterpark 89, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 15 april 2015 het ontwerpbestemmingsplan Oosterpark 89 vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan Oosterpark 89 ligt in stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam. Het plangebied omvat het gehele perceel Oosterpark 89. Het doel van het bestemmingsplan is het mogelijk maken van wonen op de locatie, in aanvulling op het bestaande gebruik. Daarnaast wordt de achterrooilijn aangepast aan de bestaande feitelijke situatie.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan Oosterpark 89 met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 30 april 2015 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij Stadsdeel Oost, balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:30 tot 16:00 uur en op donderdag van 13:00 tot 20:00 uur. U dient hiervoor een afspraak te maken via www.oost.amsterdam.nl of telefonisch via 14 020.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: gemeente Amsterdam, Ruimte en Duurzaamheid, t.a.v. Stadsdeel Oost, dhr. C. van der Velde, postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met dhr. C. van der Velde, telefoonnummer 020 25 35 720.

Amsterdam, 29 april 2015

Burgemeester en Wethouders,

Naar boven