Logo West Maas en Waal
Ontwerpbestemmingsplan Gouden Ham/De Schans, correctie 2015 en kennisgeving (anterieure) overeenkomst o.g.v. art. 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro), West Maas en Waal

De Raad van State heeft op 25 juni 2014 uitspraak gedaan naar aanleiding van beroep dat is ingediend tegen het bestemmingsplan Gouden Ham/De Schans. Daarbij is het besluit van de gemeenteraad deels vernietigd. Het bestemmingsplan Gouden Ham/De Schans, correctie 2015 herstelt deze gedeeltelijke vernietiging.

Daarnaast is ten behoeve van dit bestemmingsplan op grond van artikel 6.24 Wro een exploitatieovereenkomst gesloten. Deze overeenkomst heeft betrekking op de ontwikkeling en realisatie van een watersportcentrum.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan alsmede de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst met ingang van 30 april 2015 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u tegen het ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Ten aanzien van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen/bezwaren worden ingediend.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevr. H. den Boer van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Het bestemmingsplan is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Wonen-en-Leven/Gouden-HamDe-Schans-correctie-2015-ontwerp.htm

Beneden-Leeuwen, 29 april 2015

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven