Logo Krimpenerwaard
Wijzigingsplan Kattendijk 89, Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken bekend, dat zij op 7 april 2015 het wijzigingsplan Kattendijk 89 hebben vastgesteld. Vanaf woensdag 22 april 2015 ligt het vastgestelde wijzigingsplan voor een periode van zes weken ter inzage.

In het huidige bestemmingsplan Kattendijk is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee het mogelijk is om de woning op het perceel aan de Kattendijk 89 achter op het perceel te herbouwen. Herbouwen op de bestaande locatie zou problemen opleveren met de beschermingszone van de dijk. Met dit wijzigingsplan wordt toepassing gegeven aan deze bevoegdheid. Ten opzichte van het ontwerp plan is een kleine wijziging doorgevoerd. Op de verbeelding is de waterkering aangegeven, deze ontbrak in het ontwerp bestemmingsplan.

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ordening, telefoon via telefoonnummer 140182.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bestemmingsplannen Krimpenerwaard (bouwen en verbouwen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.0644.WP1322KA001-VG01.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u tevens verzoeken om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van genoemde Afdeling. Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Stolwijk, 22 april 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard

Naar boven