Logo Grave
Voorbereidingsbesluit bedrijventerrein Koninginnedijk, Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 april 2015 heeft besloten, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het bedrijventerrein Koninginnedijk (onderdeel van Wisseveld), zoals dit gebied is aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening/verbeelding. Met dit voorbereidingsbesluit wordt beoogd ongewenste ontwikkelingen te voorkomen.

Het voorbereidingsbesluit treedt vanaf de publicatie in het elektronische gemeenteblad via www.officiëlebekendmakingen.nl op 24 april 2015 in werking en geldt voor een termijn van een jaar.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende tekening met planidentificatienummer NL.IMRO.0786.VBBTKoninginnedijk-VA01 kan digitaal worden ingezien op www.grave.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl en ligt met ingang van 24 april 2015 voor een periode van zes weken voor een ieder analoog ter inzage bij de publieksbalie tijdens de openingstijden van het stadhuis van Grave.

Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep mogelijk.

Grave, 24 april 2015

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven