Logo Heumen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Lierdal’, Heumen

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 26 maart 2015 het bestemmingsplan “Lierdal” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied betreft het gebied tussen de Maas, het bedrijventerrein Sluisweg, de bebouwde kom van Malden en de gemeentegrens met Mook en Middelaar. De bestemmingsplanherziening vormt de actualisering van het bestemmingsplan “Buitengebied 1997, herz. 2003”.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 16 april 2015 digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De analoge versie versies liggen tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn in pdf vorm tevens digitaal beschikbaar via www.heumen.nl.

Een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht; kan van 16 april tot en met 27 mei 2015 tegen het besluit tot vaststelling beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een belanghebbende beroep instelt, kan deze in een afzonderlijk verzoekschrift om voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 28 mei 2015, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 14 april 2015

Naar boven