Logo Utrecht (Utr)
Ontwerpbestemmingsplan Alendorperweg 47–49, Máximapark, Leidsche Rijn, Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 1 mei 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Alendorperweg 47-49, Máximapark, Leidsche Rijn, vastgelegd in het digitale bestand NL.IMRO.BPALENDORPERWEGLRP-ON-01 .gml

Plangebied en doelstelling

Het gebied wordt in het noorden begrensd door de lintbebouwing aan de Alendorperweg, in het oosten en westen door het Máximapark. In het zuiden door een groene toegangsstrook naar het park en voorzetting van de lintbebouwing. De doelstelling van het bestemmingsplan is na ruil van gronden tussen de eigenaren van de percelen aan de Alendorperweg 47-49 en de gemeente een ruimere toegang tot het Máximapark vanaf de Alendorperweg planologisch-juridisch mogelijk te maken. In ruil voor de verbreding is een stuk grondgebied van het Máximapark aan de percelen 47 en 49 toegevoegd.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage met ingang van vrijdag 1 mei 2015 gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met donderdag11 juni 2015.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen:

Het digitale ontwerpbestemmingsplan via de landelijke website is authentiek. Op de landelijke website zijn niet altijd alle onderzoeksrapporten van het bestemmingsplan in te zien. Op de gemeentelijke website zijn de onderzoeksrapporten wel beschikbaar.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij:

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

    Stadskantoor, Stadsplateau 1,

    open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

De gemeenteraad van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

Ter attentie van mevrouw mr. F. Koer

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van:

zienswijze ontwerpbestemmingsplan Alendorperweg 47-49, Máximapark, Leidsche Rijn.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030- 2860278) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. U kunt een zienswijze niet via e-mail of anderszins digitaal indienen.

Naar boven