Logo Langedijk
Ontwerp partiële herziening perceel achter Bovenweg 29 te Sint Pancras, Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 29 april 2015 gedurende zes werken voor eenieder het ontwerp partiële herziening “perceel achter Bovenweg 29 te Sint Pancras” ter inzage ligt.

In het bestemmingsplan “Sint Pancras 2012” is de werkplaats achter Bovenweg 29 te Sint Pancras bestemd voor het wonen. De bestemming van deze werkplaats zal worden gewijzigd van “Wonen” naar de bestemming “Gemengd”. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt bedrijfsmatige activiteiten te verrichten in de milieu categorieën 1 en 2.

Het plan ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;

  • De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • Het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel;

  • Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Ook is het ontwerp bestemmingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via internet op www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0416.BPSP2012part002-on01).

Gedurende de ter inzagetermijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzagetermijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 28 april 2015

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven