Logo De Ronde Venen
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit vaststelling Hogere waarde Wet geluidhinder Hofland 118 te Mijdrecht, De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het nieuw bouwen van 2 woningen met garage en herbouwen van 2 woningen en 4 garages op het perceel Hofland 118, 3641 GH te Mijdrecht.

Burgemeester en wethouders maken voorts bekend dat zij het voornemen hebben om ten behoeve van de nieuwbouw op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen ten gevolge van geluidsbelasting vanwege wegverkeer op het Hofland en de Dukaton/Rondweg.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken (met digitale planidentificatie NL.IMRO.0736.PB029hofland118-ow01) liggen voor iedereen met ingang van vrijdag 24 april 2015 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie Omgevingszaken; op de begane grond in de centrale hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Deze balie is open op afspraak, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30-11.30 uur. U kunt een afspraak maken via E.omgevingszaken@derondevenen.nl of T. 0297 291616. U kunt de stukken ook inzien of downloaden via het volgende adres: http://0736.ropubliceer.nl

Zienswijzen

Tijdens de termijn van inzage kan eenieder zienswijzen (uw mening of opmerkingen) tegen het voornemen om omgevingsvergunning naar voren brengen. Op grond van de Wet geluidhinder kunnen belanghebbenden gedurende zes weken na deze publicatie zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere waarden indienen. Dit kan schriftelijk bij burgemeester en wethouders, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. In de zienswijzen moet het volgende staan: omschrijving van het ontwerpbesluit waar u uw zienswijzen op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en motivering. U kunt uw zienswijzen ook mondeling op afspraak bij de behandelend ambtenaar kenbaar maken. Belanghebbenden worden in beginsel niet-ontvankelijk verklaard in hun beroep bij de administratieve rechter als redelijkerwijs aan hen kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht.

Naar boven