Vooraankondiging en ontwerpbestemmingsplan Ringlaan 2
Logo Baarn
(rectificatie van publicatie d.d. 16 april 2015)
De rectificatie betreft de benaming van het bestemmingsplan.
Vooraankondiging
Burgemeester en wethouders van Baarn maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Ringlaan 2 te Baarn. Het is niet mogelijk om tegen de vooraankondiging een zienswijze in te dienen.
De voorbereiding van het bestemmingsplan komt tot uiting in het vrij geven van het ontwerpbestemmingsplan voor ter inzagenlegging.
O ntwerpbestemmingsplan
Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat vanaf vrijdag 17 april tot en met donderdag 28 mei 2015 het ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminapark, Ringlaan 2” voor inspraak ter inzage ligt.
Met het bestemmingsplan wordt de bestemming Maatschappelijk omgezet wordt naar een bestemming waarbinnen het ook mogelijk is om zelfstandig te wonen. Daarnaast komt de aanduiding “drugsopvang” in de nieuwe bestemming te vervallen.
Wilt u het bestemmingsplan inzien?
Het ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminapark, Ringlaan 2” is samen met de bijbehorende bijlagen digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.baarn.nl. Op de homepage van de gemeentelijke website kiest u de snelkeuze “bestemmingsplannen”. Hier kunt u vervolgens bij de ter inzage liggende plannen het ontwerpbestemmingsplan “Wilhelminapark, Ringlaan 2” selecteren. Het ontwerpbestemmingsplan wordt ook geplaatst op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.000055-ON01. U kunt het ontwerpbestemmingsplan daarnaast inzien in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Ook is inzien op afspraak mogelijk bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.
Indienen zienswijze
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 24 april tot en met donderdag 4 juni 2015 ter inzage. Gedurende deze periode is het mogelijk om een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk in te dienen bij de gemeenteraad van Baarn, postbus 1003, 3740 BA BAARN. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of bij vragen, kunt u contact opnemen met mevrouw M. Aberson-Vlassenrood (035 - 54 81 896) of per mail Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl.
Naar boven