Logo Harderwijk
Ontwerpomgevingsvergunning Stadsdennen – Anne Franklaan 44, Harderwijk

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van een thuishuis op het perceel Anne Franklaan 44. Een thuishuis is een woonvorm voor 7 alleenstaande ouderen (60+). Zij wonen samen in één groot huis met ieder een eigen kleine woonruimte met een woon- en slaapkamer, badkamer en kleine pantry. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkeuken, bijkeuken, hobbyruimte, logeerruimten en buitenruimte. Indien wenselijk worden de bewoners in hun dagelijkse activiteiten ondersteund door vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk.

De ontwerpomgevingsvergunning Stadsdennen – Anne Franklaan 44 ligt met ingang van 22 januari gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, dhr. E. de Graaf, tel. 411911.

De ontwerpomgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). Het ontwerp (NL.IMRO.0243.PB00139-0001) is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenStadsdennen.

Naar boven