Logo Krimpenerwaard
Bestemmingsplan ‘Dorpskernen 2014’, Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de voormalige gemeenteraad Vlist op 16 december 2014 het bestemmingsplan “Dorpskernen 2014” gewijzigd heeft vastgesteld. Verwezen wordt naar het mede ter inzage liggende vaststellingsbesluit, de nota van beantwoording zienswijzen en de nota van wijzigingen.

Het bestemmingsplan Dorpskernen 2014 is een integrale herziening van de vigerende bestemmingsplannen die de kernen Stolwijk, Haastrecht en Vlist beslaan. Met de herziening wordt beoogd om omissies uit het voorgaande bestemmingsplan recht te zetten. Tevens worden de ruimtelijke plannen die de afgelopen jaren zijn vastgesteld verwerkt, zodat er weer een eensluidend planologisch regime geldt voor de kernen.

Stukken bekijken

Met ingang van 14 januari 2015 liggen gedurende zes weken (tot en met 24 februari 2015) de stukken ter inzage in de hoofdvestiging in Stolwijk (Dorpsplein 8). Het bestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.0623.BP1450DK001-VG01

Vastgesteld(e) bestemmingsplan(nen)

INGEKORT:

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u tevens verzoeken om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van genoemde Afdeling. Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven