Logo Diemen
Inspraak bestemmingsplan Bergwijkpark, Stedenbouwkundig plan en Beeldkwaliteitsplan Holland Park, Diemen

In het kader van de herontwikkeling van het kantorengebied Bergwijkpark Noord is het voorontwerp bestemmingsplan “Bergwijkpark 2015” opgesteld. Voor het deelgebied Holland Park is een Stedenbouwkundig Plan en een Beeldkwaliteitsplan opgesteld. Deze plannen bevatten kaders voor de bebouwing en richtlijnen om de kwaliteit van de bebouwde ruimte te waarborgen.

Het voorontwerp bestemmingsplan Bergwijkpark 2015, het Stedenbouwkundig plan Holland Park en het Beeldkwaliteitsplan Holland Park liggen van 24 april tot en met 4 juni 2015 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. De plannen zijn te raadplegen via de gemeentelijke website www.diemen.nl onder Actueel/Bekendmakingen en via de website http://bergwijkpark.diemen.nl onder Documenten. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende deze periode bestaat de mogelijkheid een schriftelijke inspraakreactie over het voorontwerp bestemmingsplan, het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan te sturen aan de gemeente Diemen, team Ruimtelijk Beleid t.a.v. de heer K. Troost, Postbus 191, 1110 AD Diemen. Desgewenst kunt u uw reactie ook mailen naar info@diemen.nl. Gelieve bij het onderwerp te vermelden over welk plan u een reactie indient onder vermelding van “inspraak bestemmingsplan Bergwijkpark 2015”, “inspraak Stedenbouwkundig plan Holland Park” of “inspraak Beeldkwaliteitsplan Holland Park”.

Op donderdag 21 mei 2015 wordt tussen 17.00 uur en 19.30 uur in het gemeentehuis aan de D.J. den Hartoglaan 1 te Diemen een inloopbijeenkomst gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich hier laten informeren over de plannen die ter inzage liggen.

Naar boven