Logo Landerd
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Reek, Noordhoek 25 en Nieuwe Heijtmorgen ong’ ter inzage, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat de gemeenteraad van Landerd het bestemmingsplan “Reek, Noordhoek 25 en Nieuwe Heijtmorgen ” op 16 april 2015 heeft vastgesteld en besloten heeft om geen exploitatieplan vast te stellen voor het gebied. Hieronder wordt aangegeven waarover het bestemmingsplan gaat en hoe u kunt reageren.

Bestemmingsplan “Reek, Noordhoek 25 en Nieuwe Heijtmorgen ong”

Het nieuwe bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee woningen te bouwen ter plaatse van zalencomplex de Noordhoek. Eén woning kan dan worden gebouwd tussen de adressen Noordhoek 25 en Noordhoek 27. De andere woning kan dan zodanig worden gebouwd dat deze wordt ontsloten op de Nieuwe Heijtmorgen.

Het bestaande café met bovenwoning wordt in het bestemmingsplan als woning bestemd.

Inzage

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van zaterdag 25 april 2015 tot en met vrijdag 5 juni 2015 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Voor een toelichting of eventuele vragen, kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw M. Maas via telefoonnummer 0486-458212.

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer

NL.IMRO.1685.bpReekNoordhoek25-VG01.

De bronbestanden zijn digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685.bpReekNoordhoek25-VG01

Beroep

Vanaf zaterdag 25 april 2015 kan gedurende genoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad. Tegen die onderdelen van het plan die gewijzigd zijn vastgesteld kan door iedereen beroep worden ingesteld.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Degenen die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling. Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven