Logo Dinkelland
Voorbereidingsbesluit ‘Bedrijventerreinen Dinkelland’, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 april 2015 heeft besloten om een Voorbereidingsbesluit vast te stellen voor de bestemmingsplannen “Bedrijventerrein Denekamp” (NL.IMRO.1774.DENBPBEDRIJVENDKAM) en “bedrijventerrein Weerselo” (NL.IMRO.1774.WEEBPBEDRIJVENWSLO), zoals op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening is aangegeven, hetgeen tevens een verklaring is dat er voor deze bestemmingsplannen een herziening van de bestemmingsplannen wordt voorbereid.

Dit besluit, met de bijhorende tekening, treedt de dag na bekendmaking in werking. Het voorbereidingsbesluit ligt gedurende 6 weken na publicatie ter inzage. Het is niet mogelijk om bezwaar en/of beroep in te stellen tegen het Voorbereidingsbesluit.

Het Voorbereidingsbesluit kan ingezien worden op www.ruimtelijkeplannen.nl en er ligt een afschrift van het besluit ter inzage bij de receptie op het gemeentehuis van Dinkelland. Voor vragen over het Voorbereidingsbesluit kunt u contact opnemen met de heer Vrijland van de afdeling Maatschappelijke Effecten via tel. 0541-854 100.

Naar boven