Logo Diemen
Ontwerpomgevingsvergunning Leliëndaal te Diemen (Plantage de Sniep, deelplan 5C en 7B)

Het college van burgemeester en wethouders van Diemen is voornemens met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan “Plantage de Sniep” voor de bouw van 25 woningen aan Leliëndaal te Diemen (Plantage de Sniep, deelplan 5C en 7B)

De afwijking heeft met name betrekking op het onderschrijden van de voorgeschreven minimale hoogte.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 24 april tot en met 4 juni ter inzage in het gemeentehuis. Ook is het plan in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de planidn NL.IMRO.0384.OVLeliendaal2-OW01

Een ieder kan gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 191, 1110 AD te Diemen.

Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week voor het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met het team Ruimtelijk Beleid, bereikbaar via telefoonnummer 020-3144888.

Naar boven