Logo Den Haag
Ontwerpbeheersverordening Bloemenbuurt – Laan van Meerdervoort, Den Haag

Bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur) ligt van 24 april t/m 4 juni 2015 ter inzage de ontwerpbeheersverordening Bloemenbuurt – Laan van Meerdervoort. De beheersverordening is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.denhaag.nl/bestemmingsplannen onder stadsdeel Segbroek.

Het plangebied ligt in het stadsdeel Segbroek van de gemeente Den Haag. De begrenzing van het plangebied betreft de strook woningen gelegen aan de Laan van Meerdervoort tussen de Valkenboskade en de Hyacinthweg inclusief de tussenliggende bestemmingen verkeer, groen en water.

Het doel van de beheersverordening Bloemenbuurt – Laan van Meerdervoort is:

  • a. het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur in een juridisch-planologisch kader;

  • b. een conserverende bestemminglegging waarin de bestaande situatie in stand zal worden gehouden.

  • c. de beheersverordening biedt de planologisch-juridische basis voor handhaving van de ruimtelijke situatie zoals die nu is en voor het beheer ervan voor in de toekomst.

U kunt gedurende de inzagetermijn schriftelijk dan wel mondeling uw opmerkingen indienen bij burgemeester en wethouders van Den Haag, p.a. DSO/BS+V/JZ, Postbus 12 655, 2500 DP Den Haag, onder vermelding van ‘Beheersverordening Bloemenbuurt – Laan van Meerdervoort. Wilt u mondeling uw opmerkingen kenbaar maken, dan kunt u hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer 070-752 5113. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 19 mei 2015 van 17.00 tot 19.00 uur wordt een inloopbijeenkomst over dit onderwerp gehouden in het Stadsdeelkantoor Segbroek, Fahrenheitstraat 190, kamer 2.22 te Den Haag.

Naar boven