Logo Loon op Zand
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat 21 – Marktstraat 90’, Loon op Zand

NL.IMRO.0809.bpkhhoofdmarkt-on01

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Hoofdstraat 21 – Marktstraat 90” voor iedereen ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in enerzijds het realiseren van een bovenwoning op het perceel Hoofdstraat 21 te Kaatsheuvel en anderzijds in het creëren van de mogelijkheid om het pand op het perceel Marktstraat 90 te Kaatsheuvel in gebruik te hebben voor maatschappelijke doeleinden of als woning.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 23 april 2015 tot en met woensdag 3 juni 2015. U kunt terecht bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Bekijk het plan ook via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke zienswijze naar:

De gemeenteraad van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven