Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen

EZ – Kernenergiewet

Vergunningen voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen/radioactieve bronnen/röntgentoestellen

Bij beschikking van de Minister van Economische Zaken zijn, onder het daarbij vermelde nummer, vergunningen verleend voor het verrichten van handelingen en/of werkzaamheden met radioactieve stoffen, toestellen en splijtstoffen.

Overeenkomstig de Algemene Wet bestuursrecht kan door belanghebbenden tegen de hierna volgende beschikkingen bezwaar worden gemaakt. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na de datum van bekendmaking worden ingediend bij de directie Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming, Postbus 16001, 2500 AB Den Haag.

Dit besluit is verzonden op de in de aanhef van deze brief vermelde datum. Op de envelop en op het bezwaarschrift dient het woord “bezwaar” te worden vermeld.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten:

  • a. naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt (datum en nummer of kenmerk);

  • d. een opgave van de redenen waarom men zich met het besluit niet kan verenigen;

  • e. zo mogelijk een afschrift van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt.

Het niet voldoen aan deze eisen kan leiden tot niet-ontvankelijkheid van het bezwaarschrift.

Verleend
Radioactieve stoffen/bronnen/röntgentoestellen

17 april 2015

2015/0311-04 aan Stichting Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo-Nebo te Den Haag, onder wijziging van de op 31 december 2013, aan Stichting Bronovo-Nebo gevestigd te Den Haag, verleende vergunning met nummer 2013/1137-07, voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen ten behoeve van medische diagnostiek en therapie en voor het verrichten van handelingen met röntgentoestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van van Bronovo Ziekenhuis, gelegen aan Bronovolaan 5 te Den Haag en voor het verrichten van handelingen met röntgentoestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van Gezondheidscentrum Wassenaar, gelegen aan Hofcampweg 65 te Wassenaar.

15 april 2015

2015/0354-04 aan Stichting Bravis Ziekenhuis gevestigd te Roosendaal, onder wijziging van de op 12 november 2014, aan Stichting R.K. Ziekenhuis St. Franciscus gevestigd te Roosendaal, verleende vergunning met nummer 2014/0872-09, voor het verrichten van handelingen met radioactieve stoffen ten behoeve van medische diagnostiek en therapie en voor het verrichten van handelingen met röntgentoestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van Stichting Bravis Ziekenhuis aan de Boerhaavelaan 25 te Roosendaal, voor het verrichten van handelingen met röntgentoestellen ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van Stichting Bravis Ziekenhuis gelegen aan de West Vaardeke 11A te Oudenbosch en binnen de locatie van Stichting Bravis Ziekenhuis gelegen aan het Schoonhout 215 te Etten-Leur.

15 april 2015

2015/0234-8 aan European Healthcare Clinics The Hague B.V. gevestigd te Den Haag, onder wijziging van de op 8 april 2015 aan European Healthcare Clinics The Hague B.V. verleende vergunning met nummer 2015/0234-7, voor het verrichten van handelingen met een röntgentoestel ten behoeve van medische diagnostiek binnen de locatie van European Healthcare Clinics The Hague B.V. gelegen aan de Eisenhowerweg 77F te Den Haag.

15 april 2015

2015/0210-7 aan E.T.F. Scheepens handelend onder de naam Specialistische Dierenkliniek Utrecht gevestigd te Utrecht, voor het verrichten van handelingen met een röntgentoestel ten behoeve van veterinaire diagnostiek binnen de locatie van Specialistische Dierenkliniek Utrecht gelegen aan de Middenwetering 19 te Utrecht.

Naar boven