Vastgesteld wijzigingsplan Groenloseweg 106
Logo Winterswijk
Ter inzage
Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 22 april gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van het perceel Groenloseweg 106. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening.
Doel en ligging
Dit wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Winterswijk. Dit plan wijzigt de ligging van het bouwvlak op het betreffende perceel. Het bouwvlak zal niet vergroot worden, er vindt een verschuiving van het bouwvlak plaats. Om de realisatie van een nieuw op te richten landbouwschuur mogelijk te maken.
Ter inzage
Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van woensdag 22 april gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1412BGGROENLO106-VA01.
Beroep
Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 23 april tot en met woensdag 3 juni 2015 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:
  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders;
  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;
Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 4 juni 2015. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven