Logo Lopik
Voorontwerpbestemmingsplan Boveneind ZZ 59 te Benschop, Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat het bestemmingsplan, “Boveneind ZZ 59” te Benschop in voorontwerp ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de wijziging van het agrarisch bouwperceel op Boveneind ZZ 59 te Benschop. Daarnaast voorziet het plan in de bouw van een nieuwe woning met nieuwe bedrijfsgebouwen, de sloop van bestaande bedrijfsgebouwen en de restauratie van de bestaande karakteristieke boerderij en het naastgelegen bijgebouw.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van 22 april 2015 t/m 2 juni 2015 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bouwen en wonen” en vervolgens onder “Bestemmingsplannen” en “Landelijk gebied / in procedure”. Daarnaast is het plan tevens raadpleegbaar op de landelijke voorziening van ruimtelijkeplannen.nl.

Inspraak

Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: 0348 – 559892.

Naar boven