Logo Middelburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Stromenwijk’, Middelburg

In het kader van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Stromenwijk’ vanaf 24 april 2015 tot en met 5 juni 2015 voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPSTR-ON01.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de spoorlijn Roosendaal – Vlissingen aan de oostzijde. Aan de (zuid)westzijde van het plangebied vormen de Stromenweg (inclusief Stromenpoort), Vlissingse watergang en de J. van Sprengerlaan de globale begrenzing van het plangebied. Aan de noordwestzijde wordt het plangebied achtereenvolgens begrensd door de Koudekerkseweg, Poelendaeleweg en Poelendaelesingel. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft van 20 december 2014 tot en met 31 december 2014 ter inzage gelegen.

Het bestemmingsplan maakt onderdeel uit van het traject om alle geldende bestemmingsplan van de gemeente Middelburg te actualiseren en digitaliseren.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 5285.

Middelburg, 13 april 2015

Naar boven