Logo Etten-Leur
Ontwerpbestemmingsplan Schoenmakershoek, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 30 april tot en met 10 juni 2015 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoenmakershoek’ (NL.IMRO.0777.0074SCHOEN-WEST-2001) ter inzage ligt in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4. Daarnaast is het ontwerp raadpleegbaar op de gemeentelijke site www.etten-leur.nl en de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoenmakershoek’ heeft betrekking op de gronden ten oosten van de Leurse Haven tussen de Tuindersweg en de Lange Brugstraat. Het plangebied wordt aan de oostzijde begrensd door de Landmanweg, Karmanstraat, Muldersweg, Landjuweel en de onbebouwde gronden (plan Schoenmakershoek-Oost). Het plangebied bevat tevens de bebouwing aan de noordzijde van de Lange Brugstraat tussen de Geerkade en de Landmanweg. De bestaande legale situatie en bestaande rechten zijn overgenomen in dit voorontwerp bestemmingsplan. Het plan voorziet niet in grootschalige herontwikkelingen. Voor (delen van) de percelen Lange Brugstraat 27, 29, 53-55 en 77 zijn wijzigingsbevoegdheden opgenomen.

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over de ontwerp bestemmingsplan ‘Schoenmakershoek’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 29 april 2015

Naar boven