Omgevingsvergunning Strandpaviljoen Strand Camperduin 10 Schoorl, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens gedeputeerde staten van Noord-Holland in het kader van paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het volgende besluit hebben genomen:

Omgevingsvergunning

Op 25 september 2014 is een aanvraag om omgevingsvergunning voor het oprichten van een strandpaviljoen op het perceel Strand Camperduin 10 te Schoorl, in de gemeente Bergen, ingediend.

Wij hebben de gevraagde omgevingsvergunning met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3, van de Wabo verleend.

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpvergunning. De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

Provinciale staten van Noord-Holland hebben op 23 september 2013 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het project Zwakke Schakels Noord-Holland (statenvoordracht nr.2013/48). Deze verklaring van geen bedenkingen heeft tevens betrekking op onderhavig project dat een direct gevolg is van het project Zwakke Schakels.

U kunt de vergunning inzien

De vergunning en alle bijbehorende stukken kunnen van 24 april tot 6 juni 2015 worden ingezien bij de bekendmakingen onder het digitale loket op de website www.noord-holland.nl. Indien u geen toegang heeft tot internet kunt u gebruik maken van de internetvoorziening op het gemeentehuis en/of bij de provincie Noord-Holland (locatie Houtplein 33 te Haarlem) tijdens openingsuren.

U kunt de stukken ook inzien bij:

  • de gemeente Bergen op maandag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur, op dinsdag en woensdag van 8.30 tot 16.30 uur en op donderdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 17.00 tot 20.00 uur. Bezoekadres: Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot 6 juni 2015 tegen deze vergunning beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Tevens kunnen zij een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Belanghebbenden kunnen tegen de uitspraak van de rechtbank in hoger beroep gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en eventueel een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven