Logo Harderwijk
Wijzigingsplan Waterfront-Zuid – Brug Vissershaven, Harderwijk

Het ontwerpwijzigingsplan Waterfront-Zuid – Brug Vissershaven maakt de realisatie van een brug over de Vissershaven mogelijk. Met de brug wordt de bestaande strandboulevard verbonden met de nieuwe, verlengde boulevard in het Waterfront.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 23 april 6 weken voor belanghebbenden ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden tegen dit plan schriftelijk of digitaal hun zienswijzen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, dhr. P. Mulder, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.WP00146-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans) of op de gemeentelijke website www.harderwijk.nl/plannenwaterfront.

Naar boven