Logo Veldhoven
Vaststelling bestemmingsplan ‘Reparatie bouwvlak bijgebouw Zandoerle 12a’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 14 april 2015 het bestemmingsplan ‘Reparatie bouwvlak bijgebouw Zandoerle 12a’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 24 april 2015 tot en met 4 juni 2015 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘reparatie bouwvlak bijgebouw Zandoerle 12a’

Bestemmingsplan

‘Reparatie bouwvlak bijgebouw Zandoerle 12a’

Omschrijving

Op 24 september 2013 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Zandoerle en Heers-Westervelden’ vastgesteld. Tegen dit besluit zijn beroepen ingediend bij de Raad van State. De Raad van State heeft in haar uitspraak van 17 december 2014 opgedragen een nieuw vaststellingsbesluit te nemen voor een deel van het perceel aan de Zandoerle 12a waarop een bijgebouw is gesitueerd. In opdracht van de Raad van State is op de verbeelding van het nieuwe bestemmingsplan, het bijgebouw voorzien van een bouwvlak met de bouwaanduiding: ‘specifieke bouwaanduiding – bestaand bijgebouw (sba-bbg)’.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 22 april 2015

Naar boven