Logo Waddinxveen
Ontwerpomgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Kromme Esse, Waddinxveen

B en W zijn van plan om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen, voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in art. 3.10 van de Wabo:

  • Kromme Esse 12, 2741 KM Waddinxveen, het oprichten van een woning (registratienummer 2014095767)

De aanvraag ziet zowel op de activiteit bouwen als handelen in strijd met het bestemmingsplan “Ruimte voor Ruimte Polder Bloemendaal”. De aanvraag is strijdig met het bestemmingsplan, omdat de lengterichting van de woning niet oost-west is gericht.

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 april tot en met 29 mei 2015 tijdens openingsuren ter inzage bij de balie in het gemeentehuis.

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunt u mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moet u richten aan de Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met mevrouw C. Priem van de ODMH, Thorbeckelaan 2 te Gouda, bereikbaar onder nummer 088-5450402.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Naar boven