Ontwerp wijzigingsplan Dorpsstraat 228/230 Kiel-Windeweer
Logo Hoogezand-Sappemeer
De gemeente maakt een nieuw postzegel-bestemmingsplan voor perceel Dorpsstraat 228/230 te Kiel-Windeweer. In een bestemmingsplan legt de gemeente vast wat in een bepaald gebied is toegestaan aan gebruik en bebouwing.
In het bestemmingsplan Buitengebied is door de raad een aantal locaties in Kiel-Windeweer aangewezen waar nieuwe woningen kunnen worden gebouwd de zogenaamde Wro-wijzigingszones. Omdat de bouw van een woning planologisch en ruimtelijk inpasbaar is heeft ons college besloten mee te werken aan het verzoek door middel van het opstellen van dit plan.
Inzagetermijn
Het ontwerp wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage van Woensdag 15 april 2015 tot en met donderdag 27mei 2015. Het ontwerp wijzigingsplan is te digitaal te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planid nummer is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.0018.WP002Dorpsstraat-20on. U kunt ook op adres zoeken. Op afspraak is het plan ook eventueel op het gemeentehuis te raadplegen.
Ziens wijze
U kunt tijdens de periode van terinzagelegging op verschillende manieren een reactie geven op het plan door middel van een zienswijze. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan de gemeente t.a.v. het college van B & W, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand.
Wanneer u mondeling wilt reageren dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, mevrouw M.J. Vulpes, tijdens de periode van terinzagelegging via onderstaand telefoonnummer.
Vervolg
Het college gaat over het voorstel tot vaststelling van het wijzigingsplan. In dit stuk wordt ingegaan op eventueel ingediende zienswijzen.
Informatie
Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0598) 37 3693.
Hoogezand 15 april 2015
Naar boven