Logo Veendam
Besluit m.e.r.-beoordeling vleesvarkenshouderij aan Numero Dertien 6C te Veendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maken bekend dat zij een beslissing hebben genomen ten aanzien van de m.e.r.-beoordeling voor het wijzigen van een vleesvarkenshouderij aan Numero dertien 6C te Veendam.

De beoogde activiteit (het wijzigen van een vleesvarkenshouderij staat vermeld in bijlage D, categorie 14 van het Besluit milieueffectrapportage 1994 (Besluit m.e.r.). Uit de m.e.r.-beoordeling die ten behoeve van deze wijziging is uitgevoerd, blijkt dat er geen significante nadelige gevolgen voor het milieu zijn die het maken van een milieueffectrapport rechtvaardigen. Er kan worden volstaan met de opgestelde m.e.r.-beoordeling.

Terinzagelegging

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 15 januari 2015 tot 26 februari 2015 tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van Veendam, Raadhuisplein 5 te Veendam.

Vervolgprocedure

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen het besluit kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen; zoals de procedure voor een bestemmingsplan of omgevingsvergunning.

Voor informatie over deze beslissing kan contact worden opgenomen met de gemeente Veendam via het telefoonnummer 652222.

Naar boven